Karácsonyi SZUPER emlékcsomag

Karácsonyi SZUPER emlékcsomag

Karácsonyi SZUPER emlékcsomag

Rendelje meg alábbi csomagomat és Önnek nem lesz más gondja, csak a fa alá helyezni az ajándékot. Ráadásul nem is egyet, hisz a 70x 50 cm-es művészvászonra nyomtatott, vakrámára feszített mozaikkép mellé a következőket kínálom még Önnek:

  • Díszcsomagolást a képen látható kivitelben! (A színek változhatnak!)
  • Fotófüzetet 2 pédányban, mely az Ön 14 fényképét tartalmazza!
  • Szatén művészvászon kivitel!

Karácsonyra is ajándékozzon emlékeket!
Mi is a mozaikkép, vagy más néven fotómozaik?

Mozaikkep.hu referencia képek

Egy olyan modern alkotás, amelyen a mozaik fő motívumaként - távolról nézve - a kép alanyát láthatjuk viszont (bal oldali kép), közelről megtekintve pedig elbogarászhatunk a háttérben lévő több száz kis kép között (jobb oldali kép).

Hogyan tovább?

Ha Ön is szeretne egy ilyen alkotást, mely egyszerre ábrázolja kedvenc fényképét és az elmúlt évek emlékeit, nem kell mást tennie, mint első lépésként kiválasztani a főképet és összegyűjteni fotóalbumából a háttérbe valóakat. A teljes folyamat részleteit ezen az oldalon találja meg.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A SZUPER emlékcsomag díja: 55.000 Ft

Rendelését leadhatja emailben, vagy telefonon is. Ha a megrendelő adatlapon küldi rendelését, válassza az 50x70-es, vakrámára feszített kivitelt (6. tétel), és a megjegyzés mezőben jelezze, hogy a Karácsonyi SZUPER emlékcsomagot kéri. 

Szeretnék egy egyedi mozaikot

A megrendelés határideje: 2023. december 11., szerda 18:00  óra.

TEKINTSE MEG REFERENCIÁIM!

Karácsonyi tudnivalók

Facebook

Kedvelje Ön is új mozaikképes Facebook oldalam, ahol folyamatosan friss információkkal, akciókkal jelentkezem. Köszönöm!