Képek karácsonyra

Megrendelési határidők, előrendelés

Karácsonyi megrendeléseket 2018. december 17-ig fogadok, utána csak személyes vagy telefonos egyeztetéssel vállalok. Ha november 19-ig előjegyzi karácsonyi ajándékát, akkor én is egy ajándékkal kedveskeden Önnek! Erről részleteket itt olvashat >>>.

 

Anyagleadási határidő

2018-ben a fotók leadásának határideje a következők szerint alakul:

  • Listaár szerinti kivitelezéssel: december 12.
  • +25%-os felárral: december 17.

A fenti határidőkig történő leadással a mozaikképek biztosan el fognak készülni karácsonyig, az utolsó héten hívjon személyesen, és egyeztetjük a lehetőségeket.

 

Szállítás határidő

Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva a szállítási határidők megnyúlnak a karácsony közeledtével, mind a posta, mind a futárszolgálatok késni szoktak. Az év közbeni 1 napos szállítási idő 2-3 napos is lehet.
A késés Budapesten és környékén szokott leginkább megnövekedni, épp ezért az utolsó héten tervezünk egy fővárosi kiszállítást. Időpont: december 21., péntek.

 

Keretezési lehetőségek

Sajnos év végén a keretek beszerzése is több időbe telik, olykor bizonyos típusokból teljesen kifogynak a készletek. Épp ezért az egyedi keretezéssel készült képeket érdemes időben megrendelni.
Jobb a helyzet a vászonképeknél, az ezekhez szükséges vakráma több mint valószínű, hogy rendelkezésre fog állni.

 

Grafikai lehetőségek a mozaikképen túl

Bár e honlapon a mozaikkép készítéssel foglalkozom, de szívesen segítek más grafikai megoldások elkészítésében is.

  • Fotómontázsok: Ha két-három képből szeretne egyet készíteni, akár az Ön saját ötletét elkészítve, akár a már meglévő mintáimba szerkesztve a fotókat.
  • Kollázsok: Ha pár tucat fotója van, és ezeket szeretné viszont látni egy alkotásban, akár 'csak úgy' rendszertelenül elhelyezve, akár egy formába rendezni - pl. számot, szívet alkotva.
  • Szófelhők: Ha van pár tucat szó, amely nagyon jellemző Önre és családjára, akkor azok egy szabad, vagy kötött formába - pl. szív - rendezhetők.
  • Betűképek: Ha hosszabb szöveget szeretne egy képben megjeleníteni - pl. egy könyv részletét, idézeteket egy szerzőtől -, tökéletes választás lehet a betűkép. Ezzel a módszerrel a szöveg egy alapfotót fog megjeleníteni.
  • Fotóretusálások: Ha Ön már kiválasztotta azt a bizonyos fotót, amit szeretne nyomtatva megjeleníteni, de valami zavarja rajta, vagy rosszak a színei, akkor is hívjopn bátran, szívesen segítek.

A fentiekből pár mintát talál másik weboldalamon, a www.fotomontazs.hu-n.

 

Díszcsomagolás

Amennyiben kéri, a képet karácsonyi hangulatú csomagolásban szállítjuk le Önnek, ennek részleteiről érdeklődjön személyesen.
Kiemelt ajánlatomat itt tekintheti meg: Karácsonyi SZUPER emlékcsomag.