Képek karácsonyra

Megrendelési határidők, előrendelés

Karácsonyi megrendeléseket 2019. december 16-ig fogadok, utána csak személyes vagy telefonos egyeztetéssel vállalok. Ha november 15-ig előjegyzi karácsonyi ajándékát, akkor én is egy ajándékkal kedveskeden Önnek! Erről részleteket itt olvashat >>>.

Anyagleadási határidő

2019-ben a fotók leadásának határideje a következők szerint alakul:

  • Listaár szerinti kivitelezéssel: december 11.
  • +20%-os felárral: december 16.

A fenti határidőkig történő leadással a mozaikképek biztosan el fognak készülni karácsonyig, az utolsó héten hívjon személyesen, és egyeztetjük a lehetőségeket.

Szállítás határidő

Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva a szállítási határidők megnyúlnak a karácsony közeledtével, mind a posta, mind a futárszolgálatok késni szoktak. Az év közbeni 1 napos szállítási idő 2-3 napos is lehet.
A késés Budapesten és környékén szokott leginkább megnövekedni, épp ezért az utolsó héten tervezünk egy fővárosi kiszállítást. Időpont: december 20., péntek.

Keretezési lehetőségek

Sajnos év végén a keretek beszerzése is több időbe telik, olykor bizonyos típusokból teljesen kifogynak a készletek. Épp ezért az egyedi keretezéssel készült képeket érdemes időben megrendelni.
Jobb a helyzet a vászonképeknél, az ezekhez szükséges vakráma több mint valószínű, hogy rendelkezésre fog állni.

Díszcsomagolás

Amennyiben kéri, a képet karácsonyi hangulatú csomagolásban szállítjuk le Önnek, ennek részleteiről érdeklődjön személyesen. Kiemelt ajánlatomat itt tekintheti meg: Karácsonyi SZUPER emlékcsomag.

Lehetőségek a mozaikképen túl

Nem csak mozaikképet készítek, hanem egyéb grafikai lehetőségekkel is szívesen segítek. Tekintse meg a következő oldalon az egyedi termékeket, lehetőségeket.