Akció

 

90x60-as szatén művészvászon mozaikkép

A szatén művészvászon dinamikus színeivel tökéletesen jeleníti meg a fotómozaikokat, így az Ön képét is. A 4 cm vastag masszív fa vakrámára feszítve a kép karakteres dísze bármely nappalinak, irodának.
A mozaik díja: 35.000 Ft, mely összeg tartalmazza a szállítás költségét is. (Eredeti ár: 39.500 Ft)

Szatén művészvászon vakrámára feszítve

Rendelését leadhatja telefonon, emailben vagy a rendelés menün keresztül, ekkor kérem, hogy a megjegyzés mezőben adja meg ezt a kivitelt. 

 

Mozaikkép exkluzív matt ezüst fém keretben

Ha igazán exkluzív kivitelben szeretné megkapni az egyedi technikával készített fotómozaikját, akkor ez a Nielsen fém keretes kivitel tökéletes választás az Ön számára. A kép előtt antireflex üveg van, így az sokkal kevésbé fog tükröződni a fényben, mint egy hagyományos üveg. A kép mérete 95x70 cm, lehet álló vagy fekvő is. A mozaikot körben paszpartu keretezheti, de ez el is maradhat, ekkor a kép a fém keretig fog érni.
A mozaik díja: 49.500 Ft+szállítási ktsg.

Mozaikkép akciós fém keretben

Rendelését leadhatja telefonon, emailben vagy a rendelés menün keresztül, ekkor kérem, hogy a megjegyzés mezőben adja meg ezt a kivitelt.
A fenti kép illusztráció, a mozaik az Ön saját fotóival fog elkészülni, mindamellett ez a mozaik, a Vadász és kutyája is megvásárolható.

 

Akciós mozaikképek keretezve, fix méretben

Folyamatosan élő akciómban két féle fix méretben és 4 féle keretszínnel kedvezményes áron rendelheti meg fotómozaikját. A részletekért kattintson a képre!

Keretezett mozaikképek akcióban

Részleteket az Akciós keretezett mozaikképek oldalon találhat.

 

Rendeljen együtt mozaikképet az Évgyűrűk című digitális alkotásommal, KEDVEZMÉNYESEN!

Frissítve: 2018. november 1. 

Évgyűrűk - digitális festmény

Évgyűrűk című, limitált példányban nyomtatott digitális festményem 55x70 cm-es méretben készül, festővászonra nyomtatva, vakrámázva (2 cm vastag).
A kép díja mozaikkép rendelése esetén 18.000 Ft
(+ 1.500 Ft szállítási díj, melyet keretes kép rendelése esetén nem számítok fel.)

Igen, szeretnék egy akciós fotómozaikot